AB-venture

ATE-testing, Embedded Hardware & Software

PCB-ontwerp

Het PCB is de printplaat waarop alle elektronica bevestigd is. Het zorgt voor de elektrische verbindingen tussen de componenten. Tijdens het ontwerp van de PCB dient rekening te worden gehouden met het type elektronica en de bijbehorende signalen. Zo dient er rekening te worden gehouden met overspraak, EMC, impedantie aanpassingen, aarding, reflecties, mechanische restricties, e.d.

 

Wat kan AB-venture voor u betekenen:

AB-venture kan voor u het PCB ontwerp doen. Wij zullen hierbij rekening houden met alle hierboven genoemde fenomenen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij eventueel ook prototypen voor u assembleren.

 

Hoe gaan wij te werk:

Allereerst zullen wij samen met u een specificatie van het product opstellen, zodat het voor iedereen duidelijk is wat u precies wilt hebben.
Hierna zal er een schema van uw ontwerp gemaakt worden, zodat er een elektrische controlle van het PCB versus schema plaats kan vinden. Na de review van het schema zal het PCB-ontwerp starten. Voordat de productie van de PCB plaats vindt zal er nogmaals een review plaatsvinden.

Copyright 2006 by AB-venture. All rights reserved. Last Update: December 3, 2006

Powered by Etomite 1.1 (Prelude).

Powered by Etomite CMS.