AB-venture

ATE-testing, Embedded Hardware & Software

Embedded Hardware & Software Development

Embedded Hardware & Software staat voor een totaal oplossing op het gebied van elektronica.
Tegenwoordig wordt de elektronica steeds complexer. Om aan alle eisen te kunnen voldoen, zal de elektronica steeds meer worden voorzien van microcontrollers en programmeerbare logica. Op deze systemen draait software, wat de elektronica flexibel en krachtig maakt.

 

Wat kan AB-venture voor u betekenen:

AB-venture kan voor u een complete Embedded oplossing ontwikkelen, vanaf idee tot aan productie.
Wij kunnen u een complete oplossing aanbieden bestaande uit zowel de hardware, programmeerbare logica en software die op de microcontroller loopt.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij ook een gedeelte van het project voor u doen.

 

Hoe gaan wij te werk:

Allereerst zullen wij samen met u een specificatie van het product opstellen, zodat het voor iedereen duidelijk is wat u precies wilt hebben.
Hierna gaan we bepalen wat de beste strategie is, dus wat we in hardware gaan doen, wat in software en of we programmeerbare logica toe gaan passen. Door onze ervaring op al deze gebieden, kunnen wij het geheel overzien en de beste keuze maken.

Hierna zal de ontwerpfase beginnen. Afhankelijk van de oplossing zal deze bestaan uit simulaties, fpga/cpld design, schematic entry en het PCB-ontwerp. Hierna zal de PCB geproduceerd en afgemonteerd worden, waarna het geheel geevalueerd zal worden. Afhankelijk van de complexiteit zal in het voortraject evaluaties op prototypen gebeuren.
Tussentijds zullen meerdere reviews plaatsvinden.

Gedurende het ontwerp van de hardware zal ook begonnen worden met de ontwikkeling van de software. Zodra de hardware beschikbaar is zal de software geevalueerd worden op de hardware.

Copyright 2006 by AB-venture. All rights reserved. Last Update: December 3, 2006

Powered by Etomite 1.1 (Prelude).

Powered by Etomite CMS.